Yeezy Boost 700 MNVN Spring-line-up visas i en pastellkombination

Yeezy-säsongen är officiellt över oss! Genom att följa frisläppandet av “Fade Azure” såväl som “Amber Tint”, inspekterar vi nu Yeezy Boost 700 MNVN Spring-line-up! Även om de ljusare månaderna fortfarande är ett tag borta, finns det inga skador när du inspekterar vad som ska hitta nästa år, eller hur?

Att sparka allt är det “metalliska” som är målat i en ljusgrå nyans. Med en slående likhet med “benet” är detta det perfekta tillskottet till alla typer av rotation. Nästa stopp är “Wash Cream” som är ett helt nytt färgschema. Målad i en mjuk gul nyans får vi äkta “halvfrysta gula” vibbar från dessa.

Bild via Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Bild via Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Med 450 “harts” som förväntas minska extremt snart, verkar det som om vi kommer att granska denna fläktfavouritfärg snart med “hartset”. Doppad i en lätt miljövänlig nyans, detta är det perfekta vårvalet. Avrundning av allt är “Geode” som, till skillnad från 700 V2 “Geode”, dyker upp i en skarp lila ton som definitivt kommer att vara framträdande bland de kvinnliga skorfanatikerna.

Alla fyra 700 -talsfunktioner vattenbeständiga nylonöverdelar såväl som är utsmyckade med “700” -märke på sidorna med en 3M -finish. Under foten upptäcker du en stealthy svart mellansula som är infunderad med adidas boost tech för en galen mängd komfort och dämpning. Kanyes signatur oändligt snörningssystem, slutför den rena snittkonstruktionen.

Enligt våra källor kommer Adidas Yeezy Boost 700 MNVN Spring-line-up att börja med den “metalliska” den 20 december. De andra tre färgvägarna kommer att introducera i början av nästa år, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mer utgivningsinformation när den utvecklas! Låt oss förstå vilken du känner dig mest, liksom i tillhörande nyheter, Yeezy 500 “Blush” får en stor ombyggnad!

Bild via Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Bild via Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *