Ett unga Cudi X Adidas Partnership är i verk

efter att ha undertecknat barnsliga Gambino samt Beyoncé, unga Cudi har nu officiellt avslöjats som den senaste adidas -varumärkesambassadören! Medan multi-hyphenatet samarbetade med de tre ränderna förra året för ett TRESC-samarbete, kommer detta partnerskap att fungera en helt nybörjad samling som kan vara i nivå med Kanye Wests nuvarande sortiment.

Affischer har avslöjats under helgen och har gipsats över Los Angeles, Miami, liksom New York som visar ett feminint huvud i blått med en brinnande måne som utgör den övre halvan av ansiktet. Längst ner finns en webbadress som länkar till adidas.com/kidcudi, där du kan upptäcka den senaste informationen och indikera så mycket som uppdateringar.

Just nu förstås ganska mycket annat annat om den unga Cudi X Adidas -samarbetet, så se till att hålla det låst på den enda leverantören för fler nyheter när det utvecklas! Tror du att han kommer att arbeta på nuvarande silhuetter eller producera en helt ny sneaker? Låt oss förstå vad du tror, ​​var noga med att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *