LeBron James retar en aldrig tidigare sett Sacai X Nike Blazer Low

Med “Classic Green” och “Magma Orange” -färgerna skulle äntligen släppa den här veckan, blev LeBron James just blivit gungande en aldrig-före- Sett Sacai X Nike Blazer Low under en ny Los Angeles Lakers presskonferens. En kombination som inte var närvarande för det japanska varumärkets vår sommar 21 -lookbook, det finns ganska mycket att packa upp här.

Med en vansinnigt premiumkonstruktion är denna Sacai X Nike -sko utformad från ultralyrande läder och smörig slät mocka. Målad i en jordnära solbränd nyans och slår röda accenter kan hittas i hela för en kontrast som säkert kommer att vända huvudet vart du än går.

Naturligtvis skulle det inte vara en del av Chitose Abes val av hög värmehybrid utan de läckra dekonstruerade elementen i hela. Från Nike Swooshes till de utsatta skumtungorna hela vägen till den blazer låga mellansulan under foten, har absolut allt fördubblats för en estetik som bokstavligen är dubbelt så trevlig.

Ganska mycket inget annat är känt om Sacai X Nike Blazer Low “Brown” för nu, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för fler nyheter när den utvecklas! Låt oss veta om du skulle få den här färgen, och i relaterade nyheter läckte lager bara för fragmentdesignen x Sacai x Nike Ldwaffle!

Bild via nbakicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *