Här är din bästa chans att klara Yeezy förbättra 350 V2 “MX Rock”!

När Yeezy förbättrar 350 V2 “MX ROCK” läckte först hela vägen tillbaka i april, visste vi direkt att det skulle bli ett måste. Den nuvarande färgen till Grace Kanye Wests MX-line-up, detta, tillsammans med den kommande “Beluga RF” kommer att påskynda hype för den berömda 350 V2-silhuetten. Om du vill ha ett par i din samling måste du lyssna upp, eftersom vi ska låta dig veta vad det bästa sättet att klara av den här utgåvan!

Om Jackson Pollock skulle skapa en sneaker, skulle det vara det. På avstånd kan Yeezy 350 MX Rock se ut som alla gamla “trippelsvarta” par men så snart du tittar närmare kommer du att upptäcka att det är allt annat än. Däckat med ljusgrå och jordnära bruna virvlar i hela, dessa ger Primeknit övre en mycket subtil men slående pop av kontrast. En monofilamentnätrand skjuter över sidopanelerna i sidled, medan tjocka rep snören binder allt för det klassiska utseendet

Int’l frakt

Gå in i lotten

Int’l frakt

Gå in i lotten

Skiftar ditt fokus nedan så hittar du en adidas förbättrar mellansula som är lika bekväm som den blir. Detta är något genomskinligt så att du kan ta en titt på tekniken inom. För att runda det hela gör den legendariska dragfliken en triumferande återgång runt hälen och slutför den diskreta men ändå speciella designen.

Adidas Yeezy förbättrar 350 V2 “MX Rock” kommer att sjunka den 22 december. För din bästa chans att polisera, se till att du kommer in i Adidas bekräftade lotterietid nu. Låt oss veta om du kommer att ta ett par av dessa, och i relaterade nyheter förbättrar Yeezy 350 V2 “Dazzling Blue” tidigt nästa år!

Int’l frakt

Gå in i lotten

Int’l frakt

Gå in i lotten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *