Den off-white X Nike Dunk Low “Dear Summer” -samlingen blir retad på SNKRS

Vi förstod den off-white X Nike Dunk Low “Dear Summer” -kollektionen var i arbeten ganska länge nu, men nu nu , det har slutligen bekräftats officiellt. Tidigare i morse retades bilder av alla femtio off-white x nike dunk låga variationer med hjälp av Nike SNKRS-appen, liksom för första gången någonsin, vi tar vår allra första titt på varje enskilt av dem i utmärkt detalj.

Ett av Virgil Ablohs många ambitiösa jobb hittills, vilket påpekade i introduktionen “Dear Summer” -samlingen har en enorm femtio dunk Low Colourways. Dessa är alla uppdelade i två separata sorter som skiljer sig i material, nämligen “läder/duk” samt “hårig mocka/läder”.

Bild med hjälp av SNKRS

Bild med hjälp av SNKRS

Bild med hjälp av SNKRS
När det gäller färgen själva har 49 av 50 par en vit såväl som grå plan med mångfärgad accent i hela, medan det femtionde off-white-paret är det enda som är målat i svart. Rykten säger att detta påverkas av det off-white X Nike Air Force 1 “MoMA”, totalt med den metalliska silver Nike Swoosh som vi alla förstår såväl som kärlek.

Individuellt numrerad, den off-white X Nike Dunk Low “The 50” kommer mycket, extremt snart, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer nyheter när den utvecklas! Låt oss förstå vilken färgkombination du känner dig mest, liksom i tillhörande nyheter, en off-white X Liverpool FC Collab kan vara i verken!

Bild med hjälp av SNKRS

Bild med hjälp av SNKRS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *