De 10 bästa sneaker-foton från TSS Facebook-community-vecka 3

Det är den tiden i veckan igen där vi väljer våra mycket älskade och många kreativa fotonfoton som skickats in av vår hängivna Facebook-community! Det har varit ytterligare en enorm vecka, med exceptionellt starka poster som flyger i vänster ideal och centrum. Efter att ha klubbat tillsammans på den enda leverantören har vi lyckats vittna ner till våra topp 10, kan det här vara den bästa veckan ännu?

1. Nike Air Max 1 “Bacon” – @Whydangle_Photography

Upp ovanför @WhyDangle_Photography visar den exceptionellt SLEPT-on Nike Air Max 1 “Bacon” i detta kreativa skott. Den speciella blandningen av Corduroy, Chenille och Suede gör dessa till ett måste, och för att vara uppriktiga vann stekpannan oss direkt! bra skott.

Bild med hjälp av dddils
2. SACAI X NIKE LDWAFFLE – @DDDILS

Därefter påminner community -medlem @DDDILS oss hur bra SACAI X NIKE LDWAFFLE är. Samarbetsparet orsakade en enorm rörelse bland sneaker -communityn vid dess första lansering, och denna toppmöte vit/grå version är kanske den bästa av gäng!

Bild med hjälp av rbaybay
3. Travis Scott X Nike Air Max 270 React – @rbaybay

Efter månader av spekulation lanserades äntligen Travis Scott X Nike AM270 React i slutet av förra månaden, och det är verkligen ett par som har vuxit på oss! Visas av @rbaybay, är de neutrala hued-sneakersna fulla av bra detaljer, och de passar idealiska här med kaktusbakgrunden.

Bild med hjälp av @Thewynsands
4. Yeezy förbättrar 350 V2 – @Thewynnsands

Även om vi inte riktigt är säkra på vad som händer på det här fotot, kan vi säkert säga att @Thewynnsands har spikat det. Yeezy förbättrar 350 V2 ser renare ut än någonsin här, så vi skyller inte på honom för att fördubblas!

Bild med hjälp av GlobalWon
5. Air Jordan 1 Låg “UNC” – @globalwon

Den nyligen lanserade Air Jordan 1 Low “UNC” har varit en enorm hit med skorfans över hela världen, men jämför den med 2019: s SB -version? @Globalwon jämför duoen sida vid sida, och om vi är helt uppriktiga skulle vi ta heller! Stora par.

Bild med hjälp av Carmichaelgram
6. Union X Air Jordan 1 High Retro – @Carmichaelgram

Nikes samarbetsvilliga Air Jordan 1-paket med Union Los Angeles är lätt ett av de bästa laginsatserna under de senaste åren, med båda par som visar upp många information om specialutgåva. Alla sneakerhead vet att detaljer är allt, och om du inte var säker är @CarmichaelGram idealisk här för att lugna dig.

Bild med hjälp av Goldguk
7. Ny balans/asics – @goldguk

Medan många funktioner på denna lista naturligtvis kommer att domineras av högvärmda produkter, bevisar @goldguk att många utgivningar i dag är lämpligt sovande! Två varianter av Aime Leon Dore x New Balance sitter snyggt tillsammans med ett par eld 992 och ett färgmatchat par Asics!

Bild med hjälp av allmänhet
8. Nike Air Force 1 Puerto Rico – @GeneralB0SS

Nike Air Force 1 Puerto Rico tappade tyst för flera veckor sedan innan det snabbt avbröts av Nike på grund av en felaktig flagga. De som lyckades knäppa par måste hänga på dem, eftersom de nu är mycket eftertraktade! @GeneralB0SS påminner oss om hur rena dessa är, ofta kan du bara inte slå en AF1!

Bild med hjälp av @Sneaks_411
9. Travis Scott X Nike SB Dunk Low – @Sneaks_411

Next Up @Sneaks_411 flaunts sitt par Travis Scotts mega-hyped samarbete med Nike SB, och gör oss till och med mycket mer avundsjuk på att vi tog L på den här! De rosa snören och specialutgåvan gör verkligen dessa pop, de är absolut en av Travis Scotts starkare par.

Bild med hjälp av gezzagram_
10. Air Jordan 1 High “Tie Dye” – @gezzagram_

Sist men inte indikerar inte minst Air Jordan 1 High “Tie Dye” av @gezzagram_. Det här är raka lågor, och absolut en av de starkaste utgåvorna i år! Vi förutspår att massor av kommer att ångra att sova på dessa, de är absolut en odlare!

Det avrundar vårt val för den här veckan fint, och vi ser redan fram emot nästa vecka! Se till att gå med i vår Facebook -community -grupp idag och håll dina ögon skalade för nästa förlovningsinlägg, eftersom du kan hamna med ideal här på den enda leverantörens webbplats också!

Int’l frakt

Gå med nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *