Gör push från staden till naturen med Y-3: s FW2021-kapsel

Y-3 är tillbaka med ännu ett urval av utomhusklara kläder idealiska för att förbättra våra höst- och vintertid. Samlingen ombildar den sportiga estetiken som vi har sett från Adidas och Yohji Yamamoto under de senaste åren och använder istället ett nytt perspektiv på funktionalitet och stil.

Detta första kapitel har modellerats över begreppet “försvinna” och har bekanta skuggliknande silhuetter tillsammans med stänk av kamouflage och reflekterande material.

Bild med hjälp av Y-3
Själva samlingen består av ett urval av jackor, stickkläder, tröjor och byxor, som alla har infunderats med ett överflöd av teknisk design och stil. Valda bitar har förbättrats med både vind- och regnskydd för att hålla dig skyddad från elementen i hela slitage.

Ett urval av neutrala färger och jordnära toner pryder varje plagg, med nyanser av svart, grönt, grå, marinblå och vit som alla gör ett utseende. Dessa toner fungerar i harmoni för att skapa ett urval av varor byggda för djärv stad och utomhusstil.

Vid sidan av kollektionen av kläder, ansluter sig till mössor, kepsar, påsar och tygväskor, alla dekorerade med matchande färger och stilar.

Hela samlingen är tillgänglig på Adidas webbplats nu, så vänta inte runt! I andra nyheter gör Kobe Bryants adidas -sneakers ett comeback nästa år.

Bild med hjälp av Y-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *