Nike Air Max 97 “Light Bone” är den renaste crep i branschen

Om du inte har ett par Nike Air Max 97 “Light Bone” i din personliga samling så missar du allvarligt. Ett av Beaverton -märkets mest ikoniska silhuetter hittills, det designades av Christian Tresser redan 1997 samt påverkades av krusningar av vatten. känner dem? Se sedan till att du säkrar ett par just nu på Nike UK!

Så rent som det blir, är “Light Bone” målade i en orörd “trippelvit” -kombination såväl som utformad från slät läder i hela. “Team Orange” Nike Swoosh -varumärke dyker upp längs tungan såväl som innersula, liksom du på samma sätt kommer att upptäcka en slående svart som sitter precis ovanför sulan över sidopanelerna.

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

På tal om det är mellansulan infunderad med Oregon -skorföretagets signaturluftinnovation som är lika bekväm som det blir. Air Max 97 avslutas sedan av två dragflikar för en extra tuff vibe som är lika ikonisk som den blir.

Vad är det inte att gilla med Nike Air Max 97 “Light Bone”? En sko som fungerar med absolut alla typer av i form du kastar på den, polis just nu på Nike UK medan din storlek fortfarande är tillgänglig. Låt oss förstå om du hanterade för att ta ett par, såväl som när du är här, kan du också ta en bättre titt på den off-white x Air Jordan 4 “uppfödda”!

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *