Thrasher X Adidas samarbetar för en halv pipeklar Sneaker Collection

Med Skate-Ready Sneakers som blir mycket mer och mycket mer populärt av den andra, har de tre ränderna nu knackat Jake Phelps ‘Cult Skateboarding Magazine för The Thrasher X Adidas Collection. Detta sortiment består av två halva rörfokuserade silhuetter, borde inte missa.

Att sparka av allt är en superstjärna adv som är lika snygg som det blir. Upptäckt helt i “Core Black” mocka, detta kommer säkert att ge skon en distinkt karaktär när den har skridskas på några gånger. “Scarlet” röda accenter tar sig hela tiden för en slående pop av kontrast, medan “guldmetallisk” co-branding är tryckt längs tungan för en ultrapremiumestetik som är svår att replikera.

Bild genom adidas

Bild genom adidas

Bild genom adidas
Nästa stopp är Tyshawn Jones signatursko som anländer till ett “molnvitt” schema. Perforeringar är också konstruerade av det smöriga släta materialet och tar sig till sidor och mediala sidopaneler för den högsta andningsupplevelsen. Båda paren har Adiprene Sockliners för komfort och dämpning som är utanför listorna, liksom en anpassad logotyp som inverterade odefinierade ‘trefoil och placerar Thrasher’s logotyp på toppen.

Om du vill ha någon av dessa skor förväntas Thrasher X Adidas -kollektionen lanseras den 28 november. Låt oss veta vilket par du känner dig mest, och i relaterade nyheter retade Sean Wotherspoon just nästa Prada X Adidas -samarbete!

Bild genom adidas

Bild genom adidas

Bild genom adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *