Här är precis hur du kan polis med den speciella Off-white X Nike Air Force 1 ‘Blue’

igår, Virgil Abloh tog till Instagram för att böja den aldrig tidigare sett-vita X Nike Air Force 1 ‘Blue “, såväl som nu har vi lite mer release information för dem som vill ha dessa i sina sneaker samlingar!

Anländer till en rik blå nyans, är en slående silver swoosh närvarande längs sidopanelerna och en djärv orange patch levererar skon med en vackert kontrasterad estetik. Ablohs allestädes närvarande “luft” -markering gör sin metod till mellansula, liksom färgen är avrundad av en djärv röd sladdbindning, vilket ger skon den dekonstruerade estetiken som vi alla förstår såväl som kärlek.

Enligt rykten kommer den “blå” att droppa på Museum of Contemporary Art i Chicago, som uppfyller exakt samma utgivningsmetod som Museum of Contemporary Art-Exclusive som introducerades tidigare i år. Våra källor pekar på ett frigöringsdatum för juni 2019, så var noga med att hålla den låst på den enda leverantören för mycket fler nyheter som det utvecklas! Medan du är här, inspektera vår Off-White X Nike Air Force 1 ‘Black’, liksom ‘Volt’ Raffle Guide för din finaste möjlighet att cop!

Om du tror på att camping lite helt ny Nike-värme, var noga med att inspektera den aktuella här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *