Är det din första till fots titt på Yeezy Boost 700 -magneten?

Bild via KickWhoShow
I det som har blivit den mest omtalade sneaker-serien 2019 verkar Kanye Wests adidas-samarbete vara en ostoppbar kraft. Flera stilar finns redan på korten för den här månaden och om rykten är sanna bör september vara lika kaotiska! Till att börja med tros Yeezy Boost 700 ‘magnet’ att lanseras.

Efter de initiala bilderna ytor nu på fotsbilder online. Även om många av dessa är långt ifrån legitima, bör det ge en uppfattning om hur dessa kan se ut.

Bild via KickWhoShow
Uppkallad efter den kraftfulla attraktionskraften kan det vara ett lämpligt namn med tanke på intresset och spekulationen fram till nu. Även om den Yeezy 700 -magneten inte är lika populär som OG -våglöparen, kommer dessa utan tvekan att vara en Sellout -färg!

Bild via KickWhoShow
Det är de jordnära tonerna som gör dessa yeezy 700 -tal så tilltalande. Precis som OG, en kombination av premiumläder och mocka funktioner i hela. Den enda stora kontrasten har den chunky mellansulan. Liksom den första våglöparen någonsin fångar livliga orange överlägg snabbt uppmärksamhet.

Bild via KickWhoShow
Yeezy 700 -magneten tros lanseras över globala aktörer redan i september. Se till att ladda ner den enda leverantörsappen för att hålla dig uppdaterad med denna hyped -utgåva och de många andra som kommer under de närmaste månaderna!

Bild via KickWhoShow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *