Parra X Nike SB Dunk Low får ett släppdatum

som någonsin med tanke på att Parra X Nike SB Dunk Low först läckte tillbaka i maj, var det bara en fråga i varje sneakerheads sinne: När i helvete tappar dessa?! Tja, efter två hela månader har vi äntligen ett bekräftat släppdatum – och det är mycket förr än väntat!

Genom att bygga på vad som kanske är den mest berömda skateskon av noughties, anländer denna dunk -låg i ett skarpt vitt läder med den holländska konstnärens signaturfärgschema med rött och blått med hela tiden. De laterala och mediala sidan Swooshes är färdiga med ett Chenille -material för en 3D -effekt, och Sockliner har Parras berömda färgblockerade mönster som säkert kommer att vända huvudet den här säsongen.

För att avrunda Collaborative Crep gör kompletterande mångfärgade spetsidéer ett utseende, medan co-märkta detaljer träffar innersulor och hälområdet och slutför den grundläggande men ändå slående designen.

Nu för släppdatum som du alla har väntat på. Parra X Nike SB Dunk Low är ett behov av COP för varje sommarsneaker -samling, så se till att hålla den låst på den enda leverantören för mycket mer släppinformation för varje sommarsneakerkollektion, så se till att hålla den låst på den enda leverantören för mycket mer frisläppsinfo är ett behov av någon som Sole -leverantör för mycket mer frisläppande information När det utvecklas! Kommer du att knäppa upp ett par? Låt oss veta, och när du är här, titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Bilder via Retroshoparis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *