Off-White X Nike Dunk-vinnare får inte välja vilken färg de får

Virgil Ablohs kommande off-white X Nike Dunk Low “Dear” -samling kommer att ändra spelet en gång för alla. För första gången med tanke på att Pharrell Williams adidas Superstar Collection från 2015 kommer en samarbetspartner att släppa totalt femtio skor med den enda skillnaden är färgen. Även om vi redan har täckt hur man klarar av dessa, har Nikes Lucian Dickson nu levererat mycket mer information om hur dessa kommer att tilldelas.

Int’l frakt

Se mer

Arbetar ovanpå en skarp vit bas, lindar ljusgrå paneler runt hälen, snörningssystemet och Toebox för en mycket subtil kontrast som är så ren som den blir. “The 50” -området kommer att delas upp i två kategorier, nämligen “läder / duk” och “hårig mocka / läder”.

I ett avsnitt av SNKRS Live förklarade Dickson att om du lyckas vinna ett par av dessa dunkar med hjälp av exklusiv åtkomst kommer du att skickas en slumpmässig färgväg. Det indikerar att allt du får välja är din storlek och det är det. “Hardcore fans” av SNKRS och det off-white-varumärket kommer att ha en bättre chans att coppa, så se till att hålla den låst hos den enda leverantören för mycket mer info när det utvecklas!

Int’l frakt

Se mer

Den off-white X Nike Dunk Low “Dear Summer” -samlingen kommer att lanseras på SNKR med hjälp av exklusiv tillgång. Inbjudningar till COP kommer att skickas ut från 9 augusti och kommer att fortsätta några dagar efteråt. Låt oss veta vilken färg du känner dig mest, och medan du är här kan du lika gärna få en sniktitt av den off-white X Nike Blazer Low “Black”!

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *