Playboi Carti avslöjar Foot Locker Special Nike Air Max Collection

Bumblebee!
https://youtu.be/rsvync9hiiw

Foot Locker har tappat upp Playboi Carti för att avslöja sin helt nya Nike Air Max -kollektion. Med en trio av silhuetter som kommer att lanseras kommer detta paket som kallas “frekvens” absolut att hjälpa dig att sticka ut.

Med hjälp av 3 av Nike är mycket önskade silhuetter, Air Max 95, TN Air Max Plus samt 97 Plus, det här paketet handlar om den outlandiska färgpaletten.

Påminner om transformatorer humla, överdelarna är dekorerade med en livlig gul. Detta motverkas sedan av hits av vit såväl som svart upptäckt över accenterna. Speciellt framhävd på TN Air Max Plus med gult som används över den övre såväl som en svart gradient som upptäcktes på TPU -överlägg.

Detta vippas sedan på Air Max 95 med en helt svart sko som framhävs av livliga gula vågor samt sula för att se till att du märks. Det mest nedgångsparet är 97/plus, detta är en härlig kontrast av alla tre färgerna, vilket gör att denna sneaker snabbt är det allra bästa i förpackningen.

Det är osäkert att introducera vid Foot Locker den 14 september, om de kommer att introducera hos bredare återförsäljare.

Låt oss förstå dina tankar i kommentarerna nedan.

Håll den låst till den enda leverantören för alla de allra bästa nyheterna och utsläpp från sneakersamhället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *