Polo Ralph Lauren X MLB träffade sfären ut ur parken med denna samling

Polo Ralph Lauren X MLB har samlats för en tyngre hitter! Ställ in cirka 4 av Major League Baseballs största lag, är samlingen full av beredd att bära bitar bäst för att ge din garderob en sportig kant.

När han växte upp i Bronx etablerade Ralph Lauren en tillbedjan för baseball som fortfarande finns idag. Han är ett dött hårt New York Yankees-fan såväl som till och med kastade ut den allra första tonhöjden för att fira sitt varumärkes 50-årsjubileum tillbaka 2018. Medan Yankees är med i samlingen, är de förenade med andra enorma namn som LOS Vinklar dodgers, Chicago Cubs och St Louis Cardinals.

Bild med hjälp av Polo Ralph Lauren
Den enorma samlingen har ett överflöd av stilar, från signaturspårjackor samt mössor till eleganta mössor samt fleeces. Varje bit håller sig trogen mot sitt lags identitet med att färgerna förblir original men med tillägget av trendiga Ralph Lauren -signaturer som Polo Bear samt syade varumärkeslogotyper.

Ständiga delar av samlingen inkluderar en samling Satin Yankees -jackor som simulerar jackan som används av Ralph Lauren själv under sin allra första tonhöjd.

Bild med hjälp av Polo Ralph Lauren
Den allra första delen av samlingen erbjuds nu på Polo Ralph Laurens webbplats samt är ett måste för alla typer av fans av USA: s nationella tidsfördriv! I andra nyheter retar Pharrell Williams en aldrig tidigare sett Adidas Sneaker -samarbete!

Bild med hjälp av Polo Ralph Lauren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *