The UndefeTed X Converse Chuck 70 Pack introducerar denna vecka

The Undefeated X Converse Chuck 70 Pack är det senaste företaget mellan den populära LA-baserade säljaren såväl som det konverse-varumärket, liksom det säkert ser ut att vara utformat att vara Ett måste för de kommande sommarmånaderna. UNDFTD har använt den legendariska silhuetten och har använt sin signatur mycket lite varumärke för ett streetwear -hantering av livsskor.

Bild genom obesegrad
Det är en allmänt känd sanning här hos den enda leverantören att ingenting är lika flexibelt som ett fantastiskt par Chucks, så vi är mycket mer än glada över att få tag på dessa såväl som vi redan har lite solid klädsel i åtanke ! Överdelarna är utformade från varumärkets signaturdukmaterial som är både bekväma och hållbara, medan traditionellt Converse -varumärke stannar kvar på medialsidan. Obesegrad varumärke finns också på hälen och mellansula för en premiumkänsla.

Håller saker klassiska är mellansulan utformad från gummi och döljer avancerad dämpning för att garantera att dessa retro-stil smyger också är mycket mer än kapabla till en lång dagsslitage. Som diskuterats ovan sitter UNDFTD -logotypen snyggt på sulan för ytterligare ett knäppt samarbete.

Bild genom obesegrad
Om du är lika angelägen som vi är på dessa förhöjda grunder är den stora nyheten att de kommer att minska den här veckan genom valda återförsäljare! Se till att vara inlåsta bäst här för allt det senaste, eftersom vi uppdaterar dig när vi fortsätter. Medan du är här, inspektera AJ1 Low OG som snart får en väckelse!

Bild genom obesegrad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *