Nike Air Max 97 G “Silver Bullet” fick precis en ombyggnad!

När Nike Air Max 97 G “Silver Bullet” debuterade tidigare i år, såldes det ganska mycket inom några sekunder. Med den mest ikoniska AM97-färgen hittills har det fått en golfklara makeover som också är perfekt för gatorna. Om du inte lyckades klara första gången nu är din chans, eftersom de bara har återupplöst på Nike UK!

Med en legendarisk vatten-rippelinspirerad övre är “silverkulan” utsmyckad i elegant silverläder som ser ut som om det reser med ljusets hastighet, precis som OG från 97-talet. “University Red” accenter tar sig till sido- och medialsidan Nike Swooshes, medan dragflikar pryder tungan och hälen för extra bekvämlighet.

Int’l frakt

Köp nu

Nere nedan har luftens mellansula helt omarbetats med en extra gripande gummi yttersula som är infunderad med ett integrerat dragmönster, och för att runda det hela är 3M reflekterande detaljer peppad i hela luften Max 97 så att du kan flexa även i svagt ljusförhållanden .

Nike Air Max 97 g “Silver Bullet” har återställts på Nike UK under en extremt begränsad tid, så ta din storlek medan den fortfarande sitter runt! Låt oss veta om du lyckades cop och i relaterade nyheter, den obesegrade X Nike Air Max 97 återvänder i tre färger!

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *