10 Avsluta Nike Air Max 97s för att få dig med Autumn Blues

När vi börjar ange våra sista farväl till sommaren är det dags att förbereda oss för en fantastisk förändring. Bara sedan dagarna blir kortare, betyder det inte att du bör polisen mindre värme, hålla det sagt, vi har sammanställt en lista över tio Nike Air Max 97 -färgvägar som kommer att få din med hösten blues.

Tungt påverkad av Japans ikoniska kultåg, är denna strömlinjeformade slip en av de mest hypade mönster som för närvarande är på marknaden, så även om det kanske inte är lika varmt längre, kommer det du har på fötter definitivt att vara.

Nike Air Max 97 OG Gold

Utan en skugga av tvivel är Nike Air Max 97 Og Gold en av de mest populära sneakers där ute, liksom vi inte har något koncept varför de fortfarande sitter. Athletic, elegant såväl som snabb, du måste bara titta på det och bara känna att springa! De vågiga linjerna, ett doldt snörningssystem, liksom det synliga luftsystemet skriver det allmänna paketet för denna AM97, så du är garanterad en cool, avslappnad look för hösten.

Nike Air Max 97 Corduroy Pack

Ett av 2018: s mest populära material, Corduroy gör sin metod till Nike Air Max 97 Corduroy Pack, liksom pojke, är det fantastiskt. För närvarande är en kvinnlig exklusiv, denna mångfärgade fråga målad i en mängd nyanser, liksom sitter ovanpå ett luftsystem för extra komfort samt ett jämnare steg. Visst att ta med en färgfärg till din höstensemble.

Nike Air Max 97 Obsidian White

Även om denna AM97 erbjuds ganska mycket överallt, behöver du inte betala lika mycket över detaljhandeln för att polisera. Nike Air Max 97 Obsidian White är en av de mest populära färgvägarna 2018 och har en ultra ren design, med Swooshs signaturbandöverlagring som träffar snörningssystemet för en look som ingen annan. Poppar av rött fungerar på samma sätt för extra kontrast.

Nike air max 97 svart khaki

Det verkar nästan som om Nike Air Max 97 Black Khaki gjordes för att avhjälpa Autumn Blues! Med Swoosh’s Signature Tiger Camo i hela är denna sneaker en måste polis för alla typer av Nike -fan, liksom sanningen att de fortfarande sitter utöver förklaringen. Så snyggt som det blir, Pops of Khaki fungerar för lite kontrast, såväl som ett svart luftsystem sätter sig nedanför.

Nike Air Max 97 South Beach

Även om denna AM97 erbjuds ganska mycket överallt, behöver du inte betala lika mycket över detaljhandeln för att polisera. Nike Air Max 97 South Beach påverkas av Miamis South Beach. Smeknamnet ‘Watermelon’, denna färgväg verkar nästan som en strålande neonindikation i Magic City. För att avrunda allt finns ett miljövänligt luftsystem nedan för ytterligare komfort med varje steg.

Nike Air Max 97 Royal Tint

Där öknen tillfredsställer himlen är där du kommer att upptäcka den legendariska Nike Air Max 97 Royal Tint. En färgväg som ingen annan, detta futuristiska nummer har ett ljusblått nät, läder samt mocka övre med signatur “band” -överlägg för stöd. En mördad mellansula ger denna sneaker ett bagatell men ändå unikt utseende, liksom kommer att vara den perfekta kompisen att göra det genom dessa höstkvällar.

Nike Air Max 97 Smokey Mauve

Packad full av luxe -material, Nike Air Max 97 Smokey Mauve är superren. Tillverkad från premiummocka samt passar ihop för en avancerad look, denna färgväg är verkligen såväl som verkligen en av ett slag, med svart på toppen, en marinunderlag, samt en ljuslila för att runda allt. En ren vit mellansula finns också, liksom en se med luftsystem erbjuder bärare oslagbar komfort. Det får ingen typ av mycket bättre än detta.

Nike air max 97 reflekterande logotyper svart

Om låg nyckelavslutning är det du letar efter den här säsongen, leta inte längre än Nike Air Max 97 reflekterande logotyper svart. Så snyggt som det blir, har denna svartade sneaker reflekterande logotyper runt den övre för ett verkligt unikt utseende. Rött träffar finns på tungan såväl som längs sidopanelerna, såväl som för att runda allt, en mördad luft mellansula finns nedan. Ett måste ha sneaker, polis nu medan den fortfarande är tillgänglig!

Nike air max 97 bara göra det packa svart

Och men men inte minst, vi har Nike Air Max 97 bara gör det packar svart. Denna sneaker släpps som en del av Nikes “Just Do It” för att fira 30 -årsjubileet för den ikoniska taglinjen och är klädd i en kombination av svart, orange och vit, med “Just Do It” -slogan med hela tiden. En luftmellansula finns under foten för extra komfort såväl som en jämnare framsteg, liksom för att runda allt, 3M reflekterande beskrivningar ger denna sneaker en unik estetik som hanterar för att sticka ut medan du blandar in.

Tja, där har du det! Tio av de mest populära Nike Air Max 97 -färgerna för att få dig med Autumn Blues! Håller du med om det eller tror du att det borde finnas några mer förtjänande omnämnanden? Låt oss förstå iKOMMENTARER -avsnittet nedan, samt se till att hålla det låst hos den enda leverantören för det senaste såväl som största i sneakers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *