COLT X SACAI X NIKE LDWAFFLE kommer snart

Det är ingen fråga i någons sinne att 2021 kommer att bli ett helt galet år för Sacai X Nike. Med jobb med fragmentdesign, Jean Paul Gaultier, såväl som Kaws i rörledningen, lägger Chitose Abe nu Edison Chen till sitt arsenal av eftertraktade partnerskap med den kommande koagel X Sacai X Nike Ldwaffle – liksom här är vad vi förstår vi förstår efter än så länge!

Läckt bara några dagar efter återkomsten av “Kiss of Death”, är Clot’s hantering av den höga varma hybriden till skillnad från allt vi har sett tidigare. Med en ren beige “net” ripstop övre, “djupröd”, “Green Bean”, såväl som “orange blazer” accenter gör sin metod hela tiden för att visa det kinesiska streetwear -märkets signaturfärgpalett. Buttery Suede lindas runt ToBox såväl som hälen medan läder träffar hälen för en extra extravagant utseende och känsla.

Naturligtvis skulle det inte vara en sko från den japanska stilikonen utan hennes omhuldade dekonstruerade aspekter som har förändrat spelet eftersom 2019. Från de dubbla Nike Swooshes längs sidorna såväl som mediala sidopaneler till den dubbla staplade våffla mellansula under foten , till och med snörningssystemet är dubbelt så trevligt. För att runda allt är CO-märkta beskrivningar subtilt tryckt runt ryggen och slutför designen.

Ryktes att tappa någon gång i höst, se till att du håller den låst på den enda leverantören för mycket mer nyheter om coot x Sacai x nike ldwaffle “net” när det utvecklas! Låt oss förstå vad du tror på detta eftertraktade samarbete, liksom när du är här, kan du också ta en bättre titt på Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail Gum”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *