Vågiga mönster landar på Nike Air Max 90 “Topografi White”

Oavsett när och hur du kom in i sneaker-spelet, det finns stapel silhuetter som måste vara i din samling så lägg åt sidan dina höga värden för Nu och titta närmare på Nike Air Max 90 “Topografi White”!

Denna nya AM90-variant flaunts klassiska färger i hela tiden på 90-talet, som höll fast vid sin OG Air Max 90-konstruktion utvecklad av Tinker Hatfield.

Bild genom den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild genom den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Paret ses här utformat i en spektakulär kombination av syntetiskt läder och nät som ger bäraren en mycket lätt och bekväm åktur hela dagen. Underlagen sportar en skarp vit ton, åtföljd av starka svarta nyanser på ögonstågarna, skinnskakor i sidovägg och fjorldrande gummi våffel yttersula. Den prisbelönta formeln är inte bara det djärva “University Red” -märket utan också Midfoot-panelerna som har omfattande topografimönster och en mängd små Swoosh-logotyp, vilket verkligen gör det till ett slag. Ytterligare Nike -varumärke präglar också gummihälsmärket som omedelbart kan kännas igen för alla Nike -huvuden där ute, och en synlig luftenhet inbäddat i mellansulan under hälen som erbjuder explosiv komfort och dämpning av de legendariska Nike -tränarna.

Den goda nyheten är att Nike Air Max 90 “Topography White University Red” nu är tillgänglig på Nike så agera snabbt eftersom de garanteras att sälja ut mycket snart! Håll dig uppdaterad med de senaste Nike -utsläppen här på den enda leverantören eftersom vi kommer att vara de första som meddelar dig. Och när vi talar om kommande droppar har vi nu en titt på Nike Air Max 90 “Venn Diagram”!

Bild genom den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild genom den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *