Den nya balansen 990v5 är den här veckans största utgåva som du inte förstod om

“bärs av supermodeller i London såväl som pappor i Ohio,”; – Det ikoniska slogan fångar helt vad som är bra med den nya balansen 990v5. Just här är en sko som strider mot konventionen och gör det utan att bry sig en bit. Det är denna brist på ränta i form i och är “cool”; Det gör dessa så jävla coola!

När han anländer senare denna vecka introducerar den nya 990v5 -kollektionen i tre uppdaterade färgvägar. Det är mer premium än någonsin tidigare, men utseendet påverkas fortfarande starkt av det allra första paret som introducerade tillbaka 1982.

Tungt vid utnyttjandet av premiumgrismockan, det är inte svårt att se varför dessa gör övergången från Sports Runner till Way of Life Sneaker. Som sagt, prestanda är fortfarande imponerande tack vare en ortolitinsats samt ultraljudande passa ihop paneler. Purister kommer också att märka uppgraderingar till tungan och sidoväggsvarumärket.

Jämfört med förra årets Sellout -stilar ser den nya Balance 990V5 ut att vara lika populär. En introduktion inträffade redan över dammen med många amerikanska återförsäljare som redan är sålda.

Tack och lov, den introduktionen närmar sig snabbt för oss Sneakerheads här i Storbritannien. Tre färgvägar är på väg – grå, marinblå och svart – från lördag 4 maj via New Balance UK. Handla mer av den nuvarande sorten här samt håll dig uppdaterad för mer frisläppsinformation!

Bilder via asfaltguld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *