Ta tag i Nike sb Blazer Mid Edge “Laser Blue” innan det erbjuder ut!

Om du inte fick chansen att cop den Sacai X Nike Ldwaffle förra året, då är Nike Sb Blazer Mid Edge “Laser Blue” definitivt den finaste saken. Del av “Hack Pack”, det kombinerar element i Blazer Edge med Bruin Edge, vilket resulterar i en chitose Abe-estetic som är säker på att vända huvuden.

Doused i en slående “Laser Blue” över sina Canvas övre, kompletterande mocka paneler gör sin metod till laceringssystemet, medan en “vattenmelon” -överlag träffar tånlåda. Ytterligare accenter kommer fram på den rippade swoosh som beskriver längs sido- och mediala sidopaneler, och nere nedan hittar du en extra tjock gummi mellansula i vitt.

Bild med hjälp av sneakersnstuff
Int’l frakt

Köp nu

Liksom den tidigare nämnda Sacai Ldwaffle som faktiskt var ett av våra mycket älskade Nike-partnerskap på året, hittar du också två tungor här, med tanke på det dekonstruerade utseendet att vi alla förstår och älskar.

Tillgänglig nu från Sneakersnstuff, erbjuder Nike SB Blazer Mid Edge “Laser Blue” ut direkt när den släppte på Nike UK, så få tag i ett par innan det gör exakt samma igen! Låt oss förstå vad du tror på den här skon, och håll den låst på den enda leverantören för de mest populära sneakernyheterna och utgåvorna!

Bild med hjälp av sneakersnstuff
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *