En närmare titt på den off-white x Air Jordan 4 ‘Black Cement’

förra veckan, avslöjade Virgil Abloh massor av outgivna off-white x nike-sneakers under hans figurutställning på MCA Chicago, och inom den Urval, varje sneakerhead och deras husdjur hade ögonen på den off-white x Air Jordan 4 ‘Black Cement’! Troligtvis en av de mest berömda Jumpman -silhuetterna efter AJ1, det är upprörande att se Louis Vuitton Artistic Director ta på modellen, och här är en närmare titt!

Bilder med tillstånd av @Soledebrief, “Black Cement” är mycket tydligt modellerad efter Air Jordan 4 “uppfödd”. Målad i en stealthy svart bas, mörkgrå mocka -funktioner på lerguards, medan transparenta element bildar snörningssystemet och hälmärket. En grädde mellansula sätter sig nedanför, komplett med slående röda accenter som förser skon med en pop av kontrast. För att runda det hela, den berömda “luften”; Branding gör också sin närvaro känd och slutför utseendet.

Även om det är säkert att anta att den off-white x Air Jordan 4 ‘Black Cement’ aldrig kommer att få en offentlig utgåva, i denna snabba bransch kan ganska mycket allt hända, så se till att hålla den låst på den enda leverantören för potentiell frisläppande Info när den utvecklas! Låt oss veta om du skulle cop, och när du är här, titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Bilder med tillstånd av Soledebrief

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *