Air Jordan 1 High Og “patent uppfödd” kommer totalt med speciell förpackning

bilder av den kommande luften Jordan 1 High Og “patentbreed” har cirkulerats ett tag nu såväl som vi kan göra bättre till Utgivningsdatum för dag, med många sneakerheads hyped för närmaste de kommer att bli uppfödda på länge. Vi har nu ännu mer omfattande bilder som visar sanningen att paret kommer att komma totalt med en specialutgåva som är tillräcklig för att skicka sneakerheads till en frenesi.

Att erbjuda ett uppdaterat handtag den konventionella Air Jordan 1-lådan, den här gången runt den svarta och röda look ger ett glänsande utseende för att matcha sneakers patentläder. Paret kommer också att inkludera en röd jumpman hang tagg, en funktion som inte har ses på en luft Jordan 1 på ett antal år nu.

Bild via Zsneakerheadzair Jordan 1 High Og “Patent Bred”

Int’l frakt

Se mer

Bild via Zsneakerheadzair Jordan 1 High Og “Patent Bred”

Int’l frakt

Se mer

Medan vi redan har delat en omfattande titt på det ifrågavarande paret, om du är obekant med dem är det värt att notera att de är baserade på Og Air Jordan 1 “Bred” från tillbaka 1985, en kultklassisk som äkta Grail-status sneaker. De speglar den exakta exakta samma färgkombinationen men istället väljer patentläder för ett distinkt glänsande utseende. Extra detaljer inkluderar “Family” broderi på inre krage samt svarta nylon tungor.

Om du vill ha polisens officer den kommande luften Jordan 1 High Og “Patent Bred” så se till att det är låst i bästa fall här på den enda leverantören för alla de senaste nyheterna samt uppdateringar som vi kommer att vara Mycket först för att du ska förstå när vi upptäcker mer. Medan du är här, ta en titt på hur du kan polisen den kommande Sacai X Nike Vaporwaffle “segla”!

Bild via Zsneakerheadzair Jordan 1 High Og “Patent Bred”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *