Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ är en av de mest populära NMD: erna någonsin!

Det är riskfritt att säga att NMD-hype inte är vad den använde för att vara i dag. Med det sagt, efter fyra års släppt av olika varianter av den berömda nomaden, förblir stadssockan i stora adidas mest framstående stil, så när en ny färgväg kommer ut ur de blå, sneakerheads ägnar stor uppmärksamhet.

Till skillnad från alla typer av CS1 före den utvecklas Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ på signaturen ‘Triple Black’, men smälter den med starka röda accenter runt kragen såväl som boost -mellansulan. Utformad från Stretchy Primeknit är detta utan tvekan en av de mest populära NMD: erna på ett tag! För att totalt designen är den mediala sidan dekorerad med sneakers produktkod för en dekonstruerad vibe.

Tillgänglig nu på Adidas UK, Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ är en bör polis för alla typer av sneaker -samlingar! Låt oss förstå om du kommer att lägga till dessa till din vardagliga rotation och se till att ladda ner den officiella den enda leverantörsappen för helt gratis bäst nu! I tillhörande nyheter är det de 10 mest populära kinesiska nyårssneakers som erbjuds nu!

Om du tror på att ha tagit några helt nya adidas -värme, se till att inspektera det senaste här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *