Den här månadens 8 hyped utsläpp från Yeezys till Nike Exclusives

som de sista dagarna på vintern kommer till ett slut, det är dags att se fram emot några av de måste-cop-värmen, som kommer i vår. Det är satt att vara en annan spännande månad med ännu en annan yeezy release på korten och låt oss inte glömma det begränsade upplagan Nike Pack.

Ta en titt på all den kommande värmen nedan och håll dig limmade till vår utgivningsdatum Kalender för fler uppdateringar.

Adidas ZX 4000 4D Svart Volt

Utgivningsdatum: lördag 6 april

Adidas tar en annan strid i framtiden med en uppföljning av den enormt populära Adidas ZX 4000 4D. Det finns dock en fångst, det är inte bara smärtsamt begränsade men irriterande dyra också. Som sagt, om du lyckas få tur via adidas, är det en samlare föremål och kommer sannolikt att öka i värde!

Adidas Nite Jogger City Pack

Utgivningsdatum: onsdag 10 april

Packa dina väskor när Adidas tar dig på en Globetrotting Tour i världens finaste städer. Denna firande av resor ger ett flyginspirerat tema till den populära nite joggen. Oavsett om det är den lila färgade “Tokyo” eller den svarta och röda “London”, har varje design en tunga fliken modellerad efter en bagage klistermärke. Hits av 3m reflekterande material ger ännu mer överklagande till de sex färgvägarna.

Yeezy boost 700 analog

Utgivningsdatum: Lördag 13 april (obekräftat)

De av er som väntar på den ultimata sommarklara yeezy kommer snart att belönas. Det är rätt, den yeezy 700 analoga lanserar denna månad i dämpade toner av vit och benvit. Lager är ännu inte bekräftat men med tanke på hype över Instagram, är dessa garanterade att sälja. Det kan vara svårt att motivera ett annat yeezy köp så snart efter dessa utgåvor i februari och mars men säkert är det för bra att passera?

Nike on Air Pack

Utgivningsdatum: lördag 13 april

Det var förra året att Nike uppmanade kreativiteten av Air Max fans över hela världen. Tusentals skickade sitt koncept för en Air Max Colourway. Nu, efter månader av förväntan, är de vinnande stilarna att starta via Nike UK. Det inkluderar en flerskiktig luft max 97 och geometrisk luft max 1. inte sova, det kommer inte att vara på hyllor för länge.

Jordanien 1 Mid Hyper Pinkâ

Utgivningsdatum: fredag ​​26 april

Detta kan vara en “kvinnors exklusiva”; Men låt oss möta det, det kommer att bli gott om killar som hoppas kunna cop. I en tid då Jordanien 1 Mid verkar sälja ut i nästan alla färger, vet du bara att de kommer att vara svåra att säkra. Det är det ögonpoppande temat som gör att dessa är så tilltalande, avslutas snyggt med en uppsättning heta rosa snören.

Nike luft rädsla för Gud 180

Utgivningsdatum: lördag 27 april

Jerry Lorenzo skjuter fram med dessa samarbetande Nike-utgåvor, nu avslöjar ett imponerande paket kläder och skor. Den fullständiga samlingen som ses här är tänkt att inkludera Voltfärgade högplast och matchande kläder i FOGs signatur dämpade toner.

Jordanien 1 Crimson Pink

Utgivningsdatum: lördag 27 april (obekräftat)

Inte mycket är känt för denna kommande färgväg, även om flera källor föreslår att en frisättning är överhängande. Med tanke på den senaste populariteten hos Jordanien, kommer en sådan livlig färgbräda utan tvekan att bli väl mottagen. Paneler av tumbled läder tar på den iögonfallande nyans, tonad ner snyggt av de mörkare nyanserna.

Sacai X Nike Blazer Mid

Utgivningsdatum: april (obekräftat)

Av alla tränare som kommer i april är Sacai X Nike Blazer bland de mest förväntade och mystiska. Det är fortfarande inte känt om dessa kommer att försenas till sent sommaren men vi kan bara hoppas det inte är fallet. Vissa resellplattformar säljer för närvarande tidiga par för över 1 500 kronor. Vi gissar att du inte vill betala så mycket, så håll det låst till @theSolerestocks för fler uppdateringar om upp till lanseringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *