Craig Eco-vänliga omarbetar Totally ADIDAS KAMANDA SEKER

Adidas Kamanda är, händerna ner, en av de mest Lowkey Terminate Sneakers i historien. Den allra första avslöjade i december 2017, det har varit en del av massor av höga varma partnerskap sedan, inklusive C.P. Företag, Dragon Sphere Z, samt grannskapet. Nu, för sin nästa kollab, har Craig Eco-vänliga gett Kamanda sitt största omarbetning ännu, liksom vi är bortom hyped!

Den allra första erbjuds i två unika smaker och erbjuds i en rad speciella färgval såväl som funktioner som ser ut som en neoprenbas med glansiga transparenta överlägg, vilket ger skon ett futuristiskt utseende.

Det andra paret, å andra sidan, är den största avvikelsen från den traditionella Kamanda -estetiken med tanke på att den tidigare nämnda NBHD Collab. En av de mest speciella funktionerna i denna sneaker är den mycket ribbade mellansulan. För den här versionen har den brittiska designern förlängt denna metod till den övre, vilket ger den ett nästan ormliknande utseende. Även om detta inte är för alla, kommer det absolut att vända huvudet var du än går.

Craig-miljövänliga X Adidas Kamanda-kollektionen kommer att minska någon gång på våren sommartid 2020, så vi har ungefär ett år delegerat väntan. Med det sagt kan de minska lite tidigare än planerat, så se till att hålla den låst hos den enda leverantören för mycket fler nyheter när det utvecklas! Vilket par skulle du polis? Låt oss förstå dina tankar, och när du är här, titta på hela adidas sneaker sortiment!

Bilder via Aardrijkskunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *