Drakes Ovo X Jurassic Park går samman för en Toronto Raptors-kollektion med Bite

som följer från sitt framtidsfronterade samarbete med en badape är Drakes OVO tillbaka och redo att fortsätta med sin flat av samarbeten. OVO X Jurassic Park har gått samman för att skapa ett litet urval av varor som firar Toronto Raptors 2019 NBA Championship Run. Samma körning som såg centrala Toronto -området ärva filmens namn.

Totalt består kapseln av 9 totala bitar inklusive 1 signaturläder varsity jacka, 3 huvtröjor och 5 t-shirts, som alla är kompletta med ett distinkt utbud av lekfulla tar den klassiska OVO-uggelsymbolen.

Bild via OVO
Ledande samlingen ser vi en lila, röd och svart läder varsity jacka komplett med en rad broderade detaljer. Fronten på jackan har en silhuett av Toronto skyline längs OVO Owl och en “OVO 416” -signatur på nacken. När vi går vidare till ärmarna ser vi en annan samarbetslogotyp tillsammans med den klassiska Jurassic Park T-Rex Skeleton-logotypen på den motsatta sidan. Slutligen har den bakre av jackan samma stora T-Rex-skelettlogotyp samt ett stort “Jurassic Park” -avtryck.

Full OVO X Jurassic Park Toronto Raptors Collection finns nu på OVO: s webbplats. I andra nyheter har det mest hypade samarbetet 2021 fått namnet och det är det.

Bild via OVO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *