En till fots titt på Adidas Yeezy Desert Rat 500 ‘Blush’

mönster är så konstiga saker, eller hur? En minut kan något vara gammalt såväl som daterat, liksom bara några minuter senare, de är årets största modeuttalande. Oavsett om du gillar det eller inte, är trenden “pappa sko” här för att stanna, liksom Adidas Yeezy Desert Rat 500 “Blush” är på väg att modifiera spelet.

Bilder med tillstånd av Hypebeast, “rodnaden” är byggd av en kombination av nät, mocka och läder. Om du planerar att polisera är det värt att notera att de förväntas bli ett svårt köp, eftersom uppenbarligen ökenråttförsörjningen är mycket mer begränsad jämfört med den eftertraktade Yeezy Boost 350 V2.

Det är också värt att notera att till skillnad från 700 Wave Runner, fungerar denna specifika Yeezy inte någon typ av boost -dämpning, liksom istället väljer AdiPrene -teknik. Ett konstigt alternativ säkert, men fortfarande dopar ändå. Släpper runt februari eller mars, se till att hålla den låst vid ensamleverantören för uppdateringar när de utvecklas!

Har du några fantastiska nyheter? Maila oss direkt till newsbox@thesolesupplier.co.uk för din möjlighet att presenteras.

Bilder via Hypebeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *