Fyra outgivna prover av Parra X Nike SB Dunk Low har dykt upp

Om du är en ivrig dunk -fan, har vi inga tvivel om att du håller med om att Pieter Janssens Parra X Nike SB Dunk Low var en av de bästa utsläpp av 2021. Den nederländska sneaker-designer-slash-målaren är populär för den berömda abstrakta konsten som ses över många av hans erbjudanden, inklusive en rad kläder och hans pågående projekt med Swoosh-etiketten. Med det sagt är Nike SB Dunk Silhouette Janssens duk lekplats, vilket innebär att många prover är födda från hans kreativa händer som vi kanske aldrig har sett förut, men som förändras idag.

Läckt av Woei Tjin, grundaren av Amsterdam-baserade kläder och skorsäljare Woei, genom Instagram, vi har en närmare titt på fyra outgivna prover av Parra X Nike SB Dunk Low.

Bild genom W03i

Bild genom W03i
Det kan mycket väl vara att en av dessa kunde ha varit den officiella utgåvan, i vilket fall som helst, de ser alla extremt spektakulära ut eftersom Piet Parras mycket älskade abstrakta överlägg och Nikes Swoosh-logotyp broderad på sidotårna kvarstår.

Om du kunde välja ett par av dessa fyra parra x nike sb dunk låga prover, vilket skulle du välja? Om du inte vill missa de senaste utsläppen av Nike Sneaker, se till att du kommer tillbaka med oss ​​här på den enda leverantören som tider! I liknande nyheter har officiella bilder av Nike SB Dunk Low “Oblected Pack Purple” landat.

Bild genom W03i

Bild genom W03i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *