Supreme X Nike Air Max 96 “Black” blir avslöjade

Supreme är verkligen inte främling när det gäller samarbeten med Beaverton -varumärket, men den kommande Supreme X Nike Air Max 96 “Black” är något annat. Först läckte hela vägen tillbaka sommaren förra året, det New York City-baserade Streetwear Imprints tag på den berömda silhuetten är till skillnad från allt vi har sett tidigare, och vi tar nu vårt bästa utseende ännu!

Den “svarta” presenteras av stadionvaror tar den “svarta” på luften Max 96 på ett sätt som ’96-född silhuetten aldrig har sett förut. Arbetar ovanpå en nätbas, premiumläderpaneler nådar hela övre som också är dekorerad med genomskinliga skidor. Dessa går genom de laterala och mediala sidopanelerna och kan också hittas på ToBox.

Bild med hjälp av stadionvaror
Int’l frakt

Se mer

Supreme Branding omgav den nedre halvan av tungan och visas också med hjälp av en grå hälplack. Du hittar också “Speed ​​Red” Nike Swooshes runt detta område också för att cementera samarbetet.

Nere nedan hittar du en extra chunky luftmellansula för komfort och dämpning som bokstavligen har tagits till en annan nivå, och för att avrunda denna högsta X Nike-sko, en djärv röd högsta märke slutar ut designen.

Bild med hjälp av stadionvaror
Int’l frakt

Se mer

Den högsta X Nike Air Max 96 “Black”, som förväntas sjunka tillsammans med en “marin” -färg, måste vara en av de galnaste creps där ute. Låt oss veta vad du tycker om denna kollaps, och i relaterade nyheter, sjunker Supreme X Nike Air Force 1 “Flax” senare i år!

Bild med hjälp av stadionvaror
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *