De bästa nya sneakersna för 2022

Om du har varit aktiv i sneaker -community under det senaste året eller så tvivlar vi inte på att du har bevittnat hur skormakten New Balance dominerade scenen med deras premiumprodukter . Världsberömda designers och varumärken som Teddy Santis, Joe Freshgoods, Jjjjound, Levis och mycket mer är bara några av namnen som gick med i den nya balansuppställningen och levererade skor som tog över allas Instagram-flöde.

Intresset för Boston -varumärket har ökat otroliga 42% under det senaste året, vilket gör det till det mest trendiga varumärket 2021. Men varumärket görs inte på något sätt, med efterfrågan på de senaste nya balansutgivningarna och samarbeten som växer och växer med varje droppe.

Om du fortfarande inte har haft chansen att köpa ett par nya balans eftersom du inte kan bestämma vilken modell du ska få, har du tur när vi kuraterade de bästa nya balanstränarna för 2022. Från den populära nya balansen 550 Hela vägen till 2002r som fortfarande ökar tvivlar vi inte på att du hittar de bästa nya balansskorna du ska köpa i år!

De bästa nya balansskorna för 2022

Bild via Jennizerr
Ny balans 550

Det finns inget bättre sätt att starta din sneaker-samling denna 2022 med ett par nya balans 550. Basket-vände-livsstilsskorna debuterade tillbaka i slutet av 90-talet som en del av Boston-varumärkets basketkollektion. Även om det idag är mer närvarande på gatorna där samarbeten och eftertraktade färgvägar är nycklarna till dess framgång.

Det mest eftertraktade samarbetet är Teddy Santis mode- och livsstilsvarumärke Aimé Leon Dore som också ansvarar för att få tillbaka det från arkiven. Fyra färgvägar ledde den ursprungliga ensemblen 2020, följt av ytterligare två 2021. GR -färgvägar finns också tillgängliga, och de återställer på New Balance och väljer återförsäljare ofta. Den nya Balance 550 “White/Grey”, “White/Green”, “White/Red” och “UNC” är de bästa nya Balance 550 -färgerna att köpa i år.

Bild via Solebox
New Balance 2002r

Det är ingen som förnekar att den nya Balance 2002R är en måste-sko för alla sneakerheads i 2022. The NB 2002 hade premiär 2010, och den innehöll en gel-dämpande sula-enhet i full längd, men de fick aldrig hype som de har idag på grund av dess dyra prispunkt. Snabbspolning fram till idag har retro -silhuetten gralstatus för många, tack vare dess tilltalande mönster som New Balance 2002R “Protection Pack” och det nya “Suede Pack”.

Silhuetten har en låg toppprofil gjord med en blandning av andningsbara nät underlag och läder och mocka överlägg. Den nya Balance 2002R passar en halv storlek liten, så vi rekommenderar att du köper en halv storlek större än din ursprungliga storlek om du vill ha bästa passform och komfort.

Bild via Ronniefieg
Ny balans 990

New Balance 990 spelar en viktig roll i varumärkets fruktbara år. Sedan han gick foten i sneakerscenen på 80-talet som en running-performance-modell, slutade den aldrig att få positiv feedback från massorna för sin oöverträffade dämpande upplevelse och högkvalitativa mocka-och-mesh-paneler trots att de hade en inte så vänlig prislapp.

Den nya Balance 990 -serien har utvecklats genom åren, som 990v3, som oundvikligen är de mest eftertraktade New Balance -tränarna i 2022. Inte bara har den nya element som den glamorösa diamantdetaljer på tungorna, utan den har också en inkapital mellansula ger komfort som inte besviken. Den bästa samarbetet NB990 i år är JJJJOUND 990V3 “Khaki” -färg, följt av den traditionella “Castlerock Gray” -versionen som är allmänt tillgänglig från alla nya balanshandlare.

Bild via Levi’s
Ny balans 992

Till skillnad från New Balance 990 är den nya saldot 992 på en annan liga av sig – när det gäller konstruktion, design och prispunkt ensam. Den har nu varumärkets signatur Abzorb och Encap Cyning Technology och sitter till en mycket högre prislapp. Designen har en mindre “N” -logotyp på sidoväggarna men håller sitt traditionella “NB” och modellnummervaror på framstående områden.

Genom åren har NB992 framkommit i otaliga allmänna frigöringsfärger: “Gray”, “Tan” och “Black”. Dessutom har mycket eftertraktade samarbeten välsignat 992, till exempel Paperboy NB992 “Fried Egg”, Todd Snyder, Levis och många fler. Vanligtvis passar NB 992 sant till storlek.

Bild via End
New Balance 327

Sist men inte minst är New Balance 327. Den nya Balance 327 -modellen är ett par du behöver för att köpa denna 2022 på grund av dess unika utseende och imponerande komfort. Dess utseende ger en sportig retro -känsla som drar inspiration från arkiverade nya balansskor på 70 -talet, designad av skordesignern Charlotte Lee. De asymmetriska väggarna och mellansulan, åtföljd av den utökade dubbla gummi -yttersula som går från toppen av klackarna hela vägen till Give the New Balance 327 sin älskvärda personlighet.

The New Balance 327 debuterade genom att samarbeta med det parisiska modemärket Casablanca. Andra mönster följde också, värd med framstående modemärken som Levis, Atmos och många fler. Naturligtvis finns det hundratals färger som du kan köpa enkelt online utan rädsla för att missa. Vi har också en definitiv New Balance 327 -guide som du kan kolla in här!

Bild via Jonnyooi
Avslutningsvis finns det ingen anledning till att du inte ska köpa ett par nya saldon i år, särskilt om du fortfarande inte har fått en. Vilket är den bästa nya balansen att köpa? Vi rekommenderar att du väljer New Balance 550 för att höja dina kläder. Men om du letar efter ett bekvämt par skor som du kan bära hela dagen, rekommenderar vi att du väljer den nya balansen 990 eller 992. Vad sägs om något som ger både komfort och stil? Den nya Balance 2002R eller 327 är de bästa alternativen.

Se till att du håller dig inlåst här på den enda leverantören om du vill ligga före alla de senaste nya balansutgivningarna. Här kan du hitta allt du behöver veta om New Balance-tränare, till exempel storleksguider, bästa samarbeten, tips om hur man ska göra och mer!

Den definitiva nya balansstorleksguiden
Den bästa nya Balance 992 -samarbeten hittills
Tränarlagringsidéer: De bästa sneaker -lagringslösningarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *