10 av de största vintersäsongslagarna för så låga som £ 39 på Footasylum

Låt oss ta itu med det, inte många sneakerheads tar tillräckligt för att flexa ett par 300 par speciella creps under dessa vintersäsongsmånader. Oroet för att kliva i en pöl eller fastna i regnet är lika mycket mycket stress och ångest för många av oss.

Som sagt, vintersäsongslagaren ger den perfekta äventyrande – du använder fortfarande lite varma på fötterna men du behöver inte vara lika bekymrad om de blir lite smutsiga.

Om du är i krav på den här garderoben, har vi valt 10 av de största slagarna för så lågt som £ 39 på Footasylum.

Nike M2K Tekno Black White | erbjuds på Footasylum

Kungen av den chunky fadern fitnessinstruktören är idealisk för att ge dig lite extra höjd bort från farorna med pölar och smuts. Denna färg är ännu mycket mer motståndskraftig och den ideala komplimentet till Dark Denim.

adidas nmd r1 camo svart | Till salu på Footasylum

BAPE X Adidas NMD hämtar fortfarande återförsäljningskostnader på över £ 500. Föreställ dig att betala att när du kan polis en nära liknande version. Om det inte var tilltalande är den här stilen nu till försäljning till fotasylen. En svår passform tillsammans är både repa och vattenbeständig.

Nike Air Max 1 Black Gum | Till salu på Footasylum

När det gäller flexibla skor, slår ingenting den lågmälda estetiken i Air Max 1. Massor av stilar som introducerades i år, allt från ljusa såväl som färgglada till omlockningar av OGS. Detta par väljer en nedspelad vibe som matchar en yttersula i tandköttet med en helt tonal övre.

Nike Air Max 97 Black White | erbjuds på Footasylum

Ultra -premium såväl som mjukt läder täcker denna luft max 97, annars förstås som det “nattliga djuret”. Det är särskilt slående tack vare luftsystemet i full längd som finns i exakt samma mörka skugga som den övre. Det här är en av 2018-talet som många eftertraktade Air Max 97s, så sov inte i denna omfyllning.

Adidas I-5923 White Navy | Till salu på Footasylum

Vintage tillfredsställer samtida för adidas I-5923. Den påverkade övre 70-talet kontrasteras av en himmelsk ökning som driver varje steg med återupplämningskomfort. Denna specifika färgväg är en av de mest underskattade i sortimentet.

Nike Air Force 1 Utility White | erbjuds på Footasylum

Det ageless Air Force 1 får en trenduppdatering med synligt varumärke från häl till tå. Denna färgväg fortsätter att sälja ut, men tack och lov, några storlekar sitter fortfarande från en stor ombyggnad!

Nike M2K Tekno -miljö grå | Till salu på Footasylum

En annan fängslande färgväg för detta hypade sortiment. Oavsett om du känner den chunky silhuetten från M2K Tekno, måste du uppskatta denna starka färg. Den poppen av orange vid hälen fångar uppmärksamhet, allt av de bästa skälen.

Nike Air Force 1 Black Gum | erbjuds på Footasylum

Detta nyaste flygvapen 1 är inte lika annorlunda med den extremt hyped Travis Scott Collab. Precis som det paret träffar ett dukmaterial det övre. Tonal stil upp är balanserad av en chunky gummi yttersula under foten. Ett antal andra stilar finns tillgängliga.

Converse One Star Triple Black | Till salu på Footasylum

Den högsta vintersäsongslagaren är en sko som är lika motståndskraftig som den är snygg. Den samtal som en stjärna kan användas för alla händelser såväl som under alla förhållanden. Dessa kommer sannolikt att vara i din garderob under många år framöver. Förutom med storlekar nu till försäljning får du definitivt dina pengar värda.

Nike Air Max 270 Triple Black | erbjuds på Footasylum

Precis som en tjock våtdräkt har neoprenfunktioner till denna snygga luft max 270. Som sådan är denna sko helt vattentät och levererar den fotskridande komforten. Dessa ser utmärkta ut med joggar men kan användas med nästan vad som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *