Supreme X The North Face FW20 Faux Fur Collection sjunker imorgon

Efter att ha återförenats med Antihero i slutet av förra månaden har Supreme nu samarbetat med North Face för Supreme X The North Face FW20 Faux Fur Collection. Kapseln släpps som en del av deras höst/vinter 2020 veckas droppe och lägger en stark tonvikt på faux pälsbitar som har gjorts specifikt för det New York City-baserade avtrycket.

Bild via Supreme
Höjdpunkten i sortimentet måste vara Nuptse -jackan som är fylld med 700 nedisolering och Windwall -foder. Målad i tre färger inklusive svart, grönt och rött, är var och en täckt helt i falsk päls för att hålla din fina och varma över de våta och blåsiga månaderna framöver. CO-märkta taggar tar sig till höger arm och cementerar det ikoniska samarbetet.

Medföljande dessa bitar är två bäralternativ inklusive en ryggsäck och en midjepåse. Den förstnämnda är utformad från en hållbar 840D-ballistisk nylon medan den senare erbjuder en enkel zip-konstruktion som är lätt att använda oavsett hur många lager du har på.

Bild via Supreme
Lanseringen i morgon den 10 december kommer Supreme X The North Face FW20 Faux Fur Collection sedan att släppa två dagar senare i Japan. Låt oss veta vilka bitar du kommer att samla, och i relaterade nyheter tappar Supreme X Nike Air Force 1 “lin” nästa år!

Bild via Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *