Ett Loopwheeler X Nike Air Max -samarbete är i verk

Även om detta definitivt inte är deras första samling, kan det mycket väl vara den bästa Loopwheeler X Nike Air Max -samarbetet ännu. Ett märke som inte många har hört talas om, Sweatshirt -specialisten har samarbetat med Swoosh tidigare, senast 2017, men den här är unik genom att den firar det japanska avtryckets 20 -årsjubileum.

Genom att ta på sig Air Max 90 såväl som Air Max 95, är överdelarna utformade från ett mjukt Terry -tyg såväl som målade i mångsidiga toner genom hela blått såväl som orange för bra mått. Läder såväl som syntetiska element gör också ett utseende för en ännu mer premiumutseende och känsla, medan japanska kanji betonar varumärkets rötter.

Bild via loopwheelerss
CO-märkta detaljer når hälarna på varje sko, fint broderade på AM95 såväl som etsade i AM90, medan tjocka rep snören samt en Heather-socker slutför den vinterklara stilen.

När det gäller ett släppdatum kommer Loopwheeler X Nike Air Max 95 att sjunka den 7 december, medan Loopwheeler X Nike Air Max 90 kommer att se en 14 december lansering. Det är ännu inte känt om dessa kommer att nå europeiska stränder, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören såväl som vi låter dig veta så snart fler nyheter utvecklas!

Bild via loopwheelerss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *