Videofilmer ytor för den off-white x Nike x Serena Williams “Queen” -samling

Virgil Ablohs övertagande av den nuvarande gatekärsscenen ser inte ut att sakta när som helst snart. Hans samarbete med Nike känd som “The Ten”; är på väg att diversifiera när en annan inflytelserik figur går med i blandningen.

Serena Williams, Grand Slam -vinnare som rankade nej. 1 vid sju olika tillfällen ger inspiration till denna kommande “drottning”; samling. Bilder läckte för flera veckor sedan men tack vare den senaste videon publicerad av @Mrtonymui, här är en närbild av den tredelade samlingen.

https://www.instagram.com/p/bmwgn4tapbu/?hl=en& taken=mrtonymui

The Off-White X Nike X Serena Williams “Queen”; Inkluderar en färgglad luft Max 97 och Blazer Mid samt en glitter dränkt Nikecourt Flare 2 PE. Enligt källor kommer den senare inte att vara tillgänglig för men fantastiska nyheter som storlekar på AM97 och Blazer kommer inte bara att vara en NYC -exklusiv.

Ett nyligen Instagram-inlägg från off-white bildtexter, “Follow @em___pty___gallery För oss släppinformation och registrera dig för den off-white-e-postlistan på länken i Bio för EU-release-information. “;

Håll dig limmad på @Thesolesupplier för fler uppdateringar och varningar!

Liksom med Virgils tidigare off-white X Nike-exklusiva, ger denna samling en känsla av stadshögmod, om än mer färgglada än andra i sortimentet.

Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Off-White X Nike X Serena Williams “Queen”; och låt oss veta om du är ett fan av ett så djärvt paket i kommentarerna nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *