VIRGIL ABLOH flexerar en aldrig tidigare sett off-white X Nike Air Force 1

The Off-White X Nike “The Ten” -kollektionen är förmodligen det allra bästa sneakerpartnerskapet att minska i det senaste minnet, liksom det Ser inte ut som att hype dör ner när som helst snart. Idag tog Virgil Abloh själv till Instagram för att flexa en aldrig tidigare sett off-white X Nike Air Force 1-färg, såväl som det ser galen ut.

När vi anländer till en rik blå nyans är en slående silver swoosh närvarande längs sidopanelerna och en stark orange lapp ger skon med en vackert kontrastad estetik. Ablohs allestädes närvarande “luft”; Branding gör sin metod till mellansulan, liksom färgvägen avrundas av ett starkt rött sladd, vilket ger skon den dekonstruerade estetiken som vi alla förstår såväl som kärlek.

Ganska mycket ingenting annat förstås om det off-white X Nike Air Force 1 ‘Blue’, men som “de tio”; Samling avser ett slut, detta skulle vara en passande hyllning till ett av de mest kraftfulla partnerskapen i sneakerhistoria. Låt oss förstå om du skulle polisen i kommentarerna nedan! I tillhörande nyheter släpper Air Jordan 1 ‘UNC Patent Leather’ i början av nästa år!

Om du tror på att ha tagit någon helt ny Nike -värme, se till att inspektera strömmen här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *