Ta tag i Nike M2K Tekno ‘Platinum Volt’ för sommaren

Om du söker efter den perfekta fitnessinstruktören att rocka under sommaren, leta inte längre än Nike M2K Tekno ‘Platinum Volt’. Först introducerade förra året som en dams exklusiva, killar kan nu få en smak av den futuristiska löparen. Dessutom har priset också sänkts, så ta dem medan du fortfarande kan!

Helt omarbetar den legendariska Nike -monarken för modern tid, är ‘Platinum Volt’ målad i ett övervägande vitt färgschema. Tonalt varumärke är rikligt på skoens övre, med en vertikal logotyp som träffar tungan, liksom tre swooshes som visas på sidosidan av mittfoten och botten av halsen i svart och orange. Runt hälen är en livlig “volt” bit närvarande för en pop -pop, och ner under, den klassiska monarkens mellansula ger skon en look som är gjord för att vända huvuden.

Nike M2K Tekno ‘Platinum Volt’ finns tillgängligt nu från Footasylum, är faktiskt till försäljning för bara 65 £, så se till att det fortfarande är tillgängligt! Låt oss veta om du kommer att lägga till ett par till din rotation, och när du är här, ta en titt på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *