Här är varje enskild yeezy som tappar den här månaden

under de senaste fyra åren, Kanye West samt adidas har arbetat tillsammans för några av de mest populära sneakers i spelet. Med sex olika silhuetter såväl som en mängd unika färgvägar, är hype som inkluderar varje såväl som varje utgåva verkligen enastående, liksom medan de absolut inte är så begränsade som de använder för att vara, de erbjuder fortfarande inom några sekunder .

Den här månaden har Yeezus blivit lite galen med dropparna. Vanligtvis skulle Yeezys minska när med några månader, men för mars släpper Mr West inte en, men fem nya sneakers som alla är emblazonerade med den berömda Yeezy Moniker. Från den chunky 700 till den berömda 350 V2, här är varje enskild yeezy som tappar den här månaden!

Grödans grädde (eller måste vi säga, polisen), adidas Yeezy förbättrar 700 ‘tröghet’ är utan tvekan en av de mest populära Kanye -sneakers att minska med tanke på att 2015. Till skillnad från allt vi någonsin har sett tidigare , Denna pappa sko är målad i en ultras speciell nyans med lätta orange accenter hela tiden. Släpp den 9 mars, om du bara polisman ett par Yeezys den här månaden, gör det till dessa.

Nästa stopp, vi har Adidas Yeezy förbättrar 350 V2 ‘lera’. Den allra första läckta i början av året, “lera” är målad i en övervägande orange färg med en transparent sidomand som rinner ner i sidopanelen. När det är en del av den tre-sneaker “specialutgivningen” -samlingen är den speciell för norr såväl som Sydamerika, liksom kommer att släppas den 16 mars. Det förväntas vara mycket begränsat, det är ett behov av alla typer av insamlingar.

Adidas Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Hyperspace’ släpps också som en del av samlingen ‘Special Release’ den 16 mars. Målad i en ultra rena off-white nyans, detta är det mest lite av tre-sneaker-sortimentet. Släppande i utvalda städer i Afrika, Asien och Stilla havet, Mellanöstern, såväl som Indien, måste “hyperspace” ha flest mängder med tanke på att det erbjuds till två av de mest extremt befolkade länderna i världen.

Den sista sneakeren från den varmt förväntade “Special Release” -samlingen, Adidas Yeezy Improving 350 V2 “True Form” är som “Beluga” på steroider. Betraktas som det allra bästa av gäng, en grå primeknit-klänningar hela övre, medan en “statisk” -inspirerad rand skjuter över sidorna. Förbättra mellansulan bleknar från grått till orange för en blick som är gjord för att vända huvudet. Ryssland, som släpper den 16 mars, är speciella för Europa, Ryssland, liksom Ukraina.

För att avrunda mars månad får vi våra andra 700 V2 med Adidas Yeezy förbättrar 700 V2 ‘Geode’. Liksom en inverterad version av 2018: s “statiska”, är dessa jordnära löpare målade i svart, bruna och grå nyanser, samt fungerar exakt samma överdämpade estetik som vi har älskat. Ställ in att minska en vecka senare den 23 mars kan du inte gå fel med ett par “geode”.

Som ett bonustillägg till denna lista såg den här månaden också frisläppandet av Adidas PowerPhase ‘Footwear White’. Även om detta inte är strikt en Kanye -sneaker, släppte han verkligen sitt handtag tennis -sneakeren tillbaka i april 2017 med sin väldigt framträdande Calabasas -linje. Målad i helt vita är en full läderöverdel närvarande såväl som signaturen Adidas-fönstret prickar sidopanelerna. Erbjuds med tanke på den 1 mars, du kräver dessa vintage -löpare idealiska nu!

Om vit inte är din färg, släppte de tre ränderna på samma sätt Adidas PowerPhase ‘Ecru Tint’. Dessa har exakt samma nyans som “sesamen” och fungerar den exakta exakt samma titt på ’80 tennis -sneaker. PowerPhase Branding kommer präglat längs sidorna, medan en EVA -mellansula såväl som split cupsole supply bärare med ytterligare stabilitet samt stöd samt oslagbar komfort samt dämpning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *