Till försäljning nu: Få Air Max 1 ‘Crepe Sole’ -paket för endast £ 62 på Nike UK

av alla häpnadsväckande rabatter i Nikes midsäsongsförsäljning, denna mest nuvarande besparing kan bara ta kexen. Inte bara gjorde en full storlek på Air Max 1 ‘Crepe Sole’ -paketet på Nike utan dessa minskade nu till endast £ 62 !!

De av er med den enda leverantörsappen kommer att ha varit den första informerade till denna otillbörliga försäljningsartikel. Det är en av många rabatter som nu är tillgängliga via Nike som innehåller ett enastående urval av VaporMax. Vår guide täcker all denna värme och mycket mer om du är arg på Air Max eller vill klara de senaste löpstilarna till halva kostnaden.

Det är knappast oväntat att Nike Air Max 1 ‘Dark Obsidian’ var så snabb att sälja när den lanserades förra året. Den här stilen är helt unik, delvis tack vare den Chenille Swoosh och låt oss inte glömma de crepe -sulorna under foten. Corduroy -detaljering, som inte skiljer sig åt den som finns på Sean Wotherspoon Air Max 97/1, gör ett utseende över sidoväggen.

Missa inte den här säsongens största försäljningsartikel. Air Max 1 ‘Crepe Soles’ -paketet kommer att vara snabb att sälja till detta pris. Annars, håll dig limmad i den enda leverantörsappen för att hålla dig uppdaterad med de senaste fynd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *