Vad händer om dina favorithamn var sneakers?

Världen har tappat en ikon. Igår är killen som hjälpte Propel Marvel i underhållningsgiganten som idag dödades vid 95 års ålder. upp att vara en legende i serierna, liksom världen som helhet. För att fira hans otroliga arv har vi beslutat att fråga: “Tänk om dina favorithämnare var sneakers?”;

adidas originals nmd ts1 ‘trippel svart’

ADIDAS ORIGINALS NMD TS1 ‘Triple Black’ är den perfekta sneaker för Black Panther. Med en Gore-Tex infunderad Primeknit Upper för en flexibel passform, är denna nomad målad i en mördad färg. Genom att göra bort alla typer av traditionella snörningssystem antar den “trippel svarta” en sladdlåsstrategi för den ultimata lockdown -passningen.

Nike Air Max 97/BW ‘Black Hematite’

Nike Air Max 97/BW ‘Black Hematite’ smälter den gamla med den nya, precis som Black Widow. Detta mördade Crep är det perfekta paret för att rocka under de korta dagarna såväl som längre nätter är det perfekta paret att rocka under de korta dagarna såväl som längre nätter. 3M reflekterande beskrivningar ger det också en mystisk vibe också.

Nike Air Max 1 ‘Navy/Sail/Team Red’

Röd, vit, såväl som blå såväl som allamerikansk, Nike Air Max 1 ‘Navy/Sail/Team Red’ It the Ultimate Sneaker för Captain America. Den här traditionella sneakeren är utformad från passform såväl som nubuck, såväl som har en hållbar gummi -gummi -yttersula under. En lapp av läder på tungan ger denna sko en vintage -utseende, precis som Steve Rogers själv.

Adidas Originals Kamanda ‘Base Green’

Gamora vill att adidas Originals Kamanda ‘Base Green’. En sko till skillnad från allt som för närvarande är på marknaden, är den klädd i en oliv-miljövänlig mocka med en kontrasterande hit av White Luxe Leather Landing på hälen. Guldfolie-varumärke finns längs sidopanelerna för en premiumutseende, medan en iögonfallande, nästan främmande-liknande gummisula-system har nedan.

Nike Air Force 1 ‘Ale Brown’

Jag är. Groot. Även om han inte kan säga det, skulle Groot vilja Nike Air Force 1 ‘Ale Brown’. Blandning in såväl som att sticka ut, skulle denna sneaker känna sig hemma i alla typer av skogar, med en full camo-övre såväl som en snygg svart luftinfunderad mellansula. Tuff såväl som förberedd för action, detta är den perfekta sneakeren för det talande trädet.

Adidas Originals Propher ‘Cell’

ADIDAS Originals Prophere ‘Cell’ är målade i Hulks traditionella färgplan för såväl miljövänlig och lila och är lika unik som den blir. Modierad av tuffa mocka såväl som tufft läder, ett nästan strålningsliknande mönster nådar den övre och harkning tillbaka till Bruce Banners djurskifte. En galen, tjock mellansula gör också denna sko till en kraft att räkna med.

Nike air max 97 ‘svart/guld’

Om Iron Guy var tvungen att välja någon typ av sneaker, skulle han troligtvis välja Nike Air Max 97 ‘Black/Gold’. En absolut klassiker, denna sneaker smälter perfekt ut två av modellens mest ikoniska färgvägar, samt producerar en sko som är i form för Tony Stark själv. Tillverkad från premiumläder såväl som andningsnät, träffar Red skon den ultimata Iron Guy -vibe.

Nike Air VaporMax Flyknit 2.0 ‘Golden Beige’

Lätt såväl som flexibel, Nike Air VaporMax Flyknit 2.0 ‘Golden Beige’ är den ultimata sneakeren för Rocket Racoon. Även om hans storlek kanske inte är tillgänglig, med sin expertis, skulle han troligen kunna skapa ett par för sig själv. Med en luftenhet i full längd gör en andningsbar övre och syntetiska överdelar denna sneaker till den perfekta dagliga löparen.

Puma Thunder Spectra ‘Burgogne’

Scarlet Witch hyllade partnerskap från den sena Alexander McQueen, skulle Scarlet Witch definitivt polisen Puma Thunder Spectra ‘Bourgogne’. Perfekt smältande sport såväl som mode för att producera en sneaker som är till skillnad från något annat, har denna sko ett gjutet TPU -system som erbjuder extra struktur såväl som stöd, liksom är utformad från mörkröd premium som passar ihop såväl som nubuck.

Nike Air VaporMax FlyKnit 2.0 ‘Team Red’

Den mest ikoniska Marvel -superhjälten förtjänar en av Nikes mest ikoniska sneakers. Perfekt för Spider-Man själv, Nike Air VaporMax Flyknit 2.0 ‘Team Red’ har en nästan webbliknande flyknit-övre, målad i en djup röd nyans. Svarta accenter efterliknar Web Slingers spindelemblem, liksom ett luftsystem i full längd innebär att dessa är bekväma oavsett om du går på gatorna i Manhattan eller kämpar mot dina största fiender.

Nike Air VaporMax FlyKnit 2.0 ‘Team Red’

Star Lord behöver Nike Air VaporMax Flyknit Utility ‘Team Red’ i sin samling. Ett snörningssystem som är fullständigt kompletterande sin signaturröda jacka och erbjuder den ultimata låsningen i form medan han flyter runt i rymden.

Nike Air Max 97 ‘Black/silver ‘

Medan han inte använder stövlar utformade från mytiska varelser, borde Thor troligen polisen Nike Air Max 97 ‘Black/Silver’. En kombination av två av modellens mest ikoniska färger, God of Thunder måste börja sin sneaker -samling med detta. Tillverkad från premiumläder såväl som andningsnät, kan träffar av rött upptäckas i hela och efterlikna demigodens signaturkap.

Nike Air Max 97 ‘Jacket Pack’

Om visionen var tvungen att köpa en sneaker, borde det vara Nike Air Max 97 ‘Jacket Pack’. Klädd i Androids ikoniska färgplan av djup lila såväl som grön, är det absolut ingen debatt om att dessa borde vara dess allra första crep. Accenter av gul funktion hela tiden, påverkad av sinnesstenen inbäddade i pannan.

Tja, där har du det! Om dina favorit Avengers var sneakers, det är vad de skulle vara! Håller du med om det eller tror du att det borde finnas några mer förtjänande omnämnanden? Låt oss förstå i kommentarerna nedan, samt se till att hålla det låst på den enda leverantören för det senaste såväl som största i sneakers!

Vila i fred, herr Lee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *