Sean Wotherspoon X Adidas Superstar “Super Earth” kommer mycket snart

med sin efterlängtade Asics Gel-Lyte 3 som släpper i Europa senare denna månad, det ser ut som Sean Wotherspoon X Adidas Superstar “Super Earth” är också överhängande. Ett samarbete som har varit sju månader i skapandet, detta kommer absolut att förändra marknaden för hållbar sneaker som vi förstår det.

“Super Earth”, som startar precis i tid för att fira den berömda silhuettens 50-årsjubileum, är utformad från 100% växtbaserade material. Från det vita syntetiska läder övre hela vägen till korkinsula har varje enskilt element miljöns bästa intresse. Faktum är att även snören är tillverkade av återvunnet papper.

CO-märkta detaljer nådar såväl tungan som hälen, liksom naturligtvis, du kan inte prata om den här superstjärnan utan att nämna det sömda blommönster längs sido såväl som mediala paneler som verkligen draperar under mellansulan. Även om detta har orsakat en ganska rörelse bland sneakerheads, håller det i linje med de två medgrundarnas signatur som sparade estetik.

Kommer mycket snart måste Sean Wotherspoon X Adidas superstjärna “Super Earth” vara ett av de mest framtidsinriktade samarbeten på en god tid, så se till att du håller den låst på den enda leverantören för mycket mer nyheter när det utvecklas! Kommer du att lägga till dessa i din personliga samling? Låt oss veta, liksom när du är här här kan du lika gärna ta en sniktitt på den kommande Sean Wotherspoon X Adidas ZX 8000 “Super Earth”!

Bild genom runda två Hollywood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *