Håll Quintessentiellt mysig den här säsongen med Stüssy’s Holiday 2021 Collection

Att följa introduktionen av förra veckans omarbetade Stussy X vår tradition Work Shop Capsule, det kaliforniska varumärket är tillbaka såväl som den här gången är beredd att visa upp sin Holiday 2021 -samling . Stussy Holiday 2021 Sport En riklig variation av snygga stickade kläder tillsammans med ett val av kali-vänliga vintertillägg.

Själva samlingen består av ett gott utbud av stickade tröjor, pufferjackor, långärmad samt kortärmad t-shirts, quarter-zip-svettningar, spårbyxor såväl som mycket mer, som alla dyker upp med en traditionell som en traditionell som samt unik Stussy -stil.

Bild via Liam Macrae
Standoutstycken från samlingen inkluderar en korallfärg stickad överhjort totalt med en frontal knapp-up-spacket samt en militärinspirerad passform. Fortsätter med Coral Color -temat ser vi en traditionell stickad svett totalt med en “Stussy Sport” varsity -logotyp i en kontrasterande marinblå nyans.

Bild via Liam Macrae
Även om det inte är lämpligt för vintern på de flesta platser, har sorten också en snygg bowlingskjorta totalt med en mängd marinblå, miljövänlig såväl som lila nyanser. Dessutom dyker upp klänningsskjortor i både rutiga och spädbarnsblå erbjudanden, perfekta för de Thanksgiving och julmiddagar.

Full Stussy Holiday 2021 -kollektionen kommer att minska runt om i världen den 5 november både på internet såväl som i Stussy -butiker över hela världen. I andra nyheter visar denna Patta X Outsiderwear Collabises designers med olika bakgrunder.

Bild via Liam Macrae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *