En närmare titt på Adidas Yeezy förbättrar 700 VX

till många människor, Adidas Yeezy 700 Wave Runner är som Marmite of the Sneaker World. Du älskar dem antingen till bitar, eller så hatar du dem med en djup, brinnande passion. Med ett oerhört annat utseende jämfört med Kanye Wests andra creps, finns det ingen tvekan om att våglöparen är full av specialkaraktär, och nu tittar vi närmare på Yeezy förbättrar 700 VX.

Fortsatt i går, Yeezy Improving 700 Vx är målad i en “halvfryst gul” nyans. Stealthy Black Accents -funktionen i hela den övre, och en kompletterande våglöpare mellansula sitter under foten den chunky sneaker vibe. Infuserat med boost för ytterligare komfort och ett jämnare steg, “700” -märke pryder sidorna.

Enligt Yeezy Mafia var Yeezy Improving 700 VX faktiskt ett prov som var begåvat till American Rapper 6ix9ine’s Manager, men det är inte att säga att det aldrig kommer att bli den verkliga affären. Låt oss veta vad du tycker om 700 VX ner i kommentarerna nedan! Medan du är här är här din första titt på adidas Originals Yung-1 ‘Volt’.

Om du funderar på att samla någon helt ny adidas -värme, se till att kolla in strömmen här!

Bilder med hjälp av Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *