På nära håll med Drake X Nike Air Force 1 “Certified Lover Boy”

Medan rykten är truar att Drake X Nike Air Force 1 “Certified Lover Boy” -release har avbrutits på grund av pågående produktionsfrågor, finns det inget som stoppar oss från att titta närmare på vad som kunde ha varit den 6 Guds nästa samarbete. Hans mycket efterlängtade Hot Step Air Terra Silhouette kommer att lanseras den här veckan, så detta är den bästa möjligheten att kolla vad som potentiellt kan släppa nästa.

Bild med hjälp av kunskap_kicks
Int’l frakt

Se mer

Rykten om Drakes Air Force 1 har cirklat runt Sneakersphere i över två år nu, men detta är vårt bästa utseende ännu på Champagne Papis tag på den berömda basketskon. Baserat på den klassiska “trippelvita” färgvägen som vi alla känner och älskar, ser det tumlade läderet ganska lyxigt ut. En Swoosh skjuter över sido- och mediala sidopaneler, medan Nocta’s signatur tre -stjärniga logotyp är fint broderad runt den vänstra hälen.

Frasen “Love You Forever” ersätter den normala “luften”, och den klassiska stjärnfyllda yttersulan har tappats till förmån för hundratals små hjärtan som faller i linje med samarbetets tema. Denna enhet är tydligen anledningen till att NOCTA AF1 har avbrutits. Enligt våra källor hade Nike problem med att producera denna mellansula och de har inte kunnat hitta ett alternativ för det. Med det sagt är det bara rykten för nu, så ta dem med ett saltkorn.

Bild med hjälp av kunskap_kicks
Int’l frakt

Se mer

2022 markerar AF1: s 40 -årsdag, så att släppa Nocta X Nike Air Force 1 “Certified Lover Boy” i år skulle vara idealisk. Se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer frisläppsinformation och nyheter när den utvecklas, och medan du är här reste vi nyligen tillbaka i tiden för att upptäcka hur Nike Air Force 1 blev sneakeren i New York City !

Bild med hjälp av kunskap_kicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *