Billionaire Boys Club x Pharrell x Adidas NMD HU ‘DiGijack’ -paket får ett släppdatum

2019 kommer att bli ett ganska stort år för Pharrell Williams ‘partnerskap med de tre ränderna. Med ett fullfjädrat Human Made Partnership som ryktas släppas någon gång i höstvinter 2019, har Adidas just avslöjat miljardären Boys Club x Pharrell x Adidas NMD HU ‘DiGijack’ -paket, liksom det är ett måste cop!

När vi anlände till såväl såväl som miljövänliga färger fick vi verkligen en kort glimt av sorten tillbaka i januari i år. Med en strumpliknande Primeknit-övre, är en timmerjackinspirerad “Digijack” -inspekterningsmönster närvarande för en look som är gjord för att vända huvuden. I överensstämmelse med Skateboard P: s vanliga estetik är vamparna sedan broderade med “hjärta”; liksom “sinne”; text i vitt.

Nere nedan är en full längd boost mellansula närvarande för ytterligare komfort såväl som oändlig dämpning, liksom detta uppfylls av en tuff väg yttersula. För att runda allt, signaturen Billionaire Boys Club “B”; Logotypen träffar hälen på den vänstra skon, medan den traditionella adidas trefoilen prickar den högra.

Nu, om du planerar att polisen Billionaire Boys Club x Pharrell x adidas nmd Hu ‘Digijack’ -paket måste du lyssna upp! Den blå versionen kommer att träffa hyllor den 3 maj och kommer att erbjudas på adidas samt välja aktieägare, medan den miljövänliga är speciella BBC-platser över hela världen. Låt oss förstå om du tar tag i ett par för din samling, såväl som när du är här, se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *