Yeezy Qntm “Teal Blue” tappar i helgen!

Detta är det. Efter tre månaders väntan och en ganska drastisk namnändring släpper Yeezy Qntm “Teal Blue” äntligen i helgen. Endast den andra Kanye West -sneakeren som bär denna moniker efter Yeezy 700 “Teal Blue” som lanserades den här månaden förra året, kommer du att kunna cop den 10 oktober till Adidas UK!

Med en slående likhet med “barium” som debuterade tidigare i år, gör “Teal Blue” helt bort med den genomskinliga plastöverlägget, istället för att anta en exponerad stickadik som säkert kommer att vända huvudet. Zebraband springer över sidopanelerna i sidled, medan en streck av ljusblå prickar den övre halvan av den övre för en blick som säkert kommer att vända huvudet.

Bild med hjälp av adidas

Bild med hjälp av adidas
En grå mocka Toebox harkens tillbaka till tidigare Yeezy 700-mönster, medan en 3M-infunderad häl indikerar att du kan flexa även i svagt ljusförhållanden. För att runda det hela har Adidas Improv Tech infunderats i mellansulan för komfort och dämpning som inte vet några gränser. Allt detta är inrymt i en rökig grå enhet som slutför den futuristiska designen.

Ta bara en sekund för att verkligen uppskatta Adidas Yeezy Qntm “Teal Blue” eftersom det är ett garanterat behov av COP för alla samlingar. Lansera den här helgen den 10 oktober på Adidas UK, se till att du håller den låst på den enda leverantören för din bästa chans att polisen! Låt oss veta om du kommer att gå efter dessa, och i relaterade nyheter, Yeezy förbättrar 350 V2 Spring 2021 line-up har avslöjats!

Bild med hjälp av adidas

Bild med hjälp av adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *