The Pleasures X Reebok Club C “Black” kommer i förväg

Los Angeles-baserade etikett nöjen fortsätter att göra vågor i Streetwear-communityn inte bara genom dess grafiktunga utbud av kläder utan också dess samarbete med Reebok. Efter att två tar på sig den berömda Club C -silhuetten har Power Duo besökt modellen igen för en ny makeover. Den här gången kommer livsstilstränarna att kassera en superren uppsättning till förmån för ett förutvärt utseende.

“Ja, de kommer så här. Grungy, slå upp, nödställda.” Grundare Alex James säger via Instagram Post. Den avdelade övre delen visas med cordura-fixturer, grova mocka paneler och vita sömmar runt som ger paret en touch av kontrast.

Pleasures Branding visas på Heart -logotypfönstren över sidorna och tar platsen för det konventionella Reebok -textavtrycket. Genom att komplettera den med-märkta som använder var märkta tungor, metallöglor och en mellansula enhet med svarta smetliknande accenter som betonar beat-up-effekten.

The Pleasures X Reebok Club C “Black” är superbegränsad eftersom den kommer att släppa uteslutande den 2 december via en live -session på The Pleasures Instagram Channel. Om du vill hålla dig före de nuvarande Reebok -samarbeten som den här, stanna inlåst här på den enda leverantören hela tiden. I relaterade nyheter håller Playboy X -nöjen det friskt för FW21.

Bild via nöjen
Int’l frakt

Se mer

Bild via nöjen
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *