Salehe Bembury x New Balance Set för att introducera minskning 2 av deras ytterkläder påverkade Yurt -samling

som följer förra årets amerikanska släppning av den kraftigt hypade Salhe Bembury x New Balance 574 Yurt, Salaehe Bembury är tillbaka, liksom denna tid runt runt är beredd att besöka tidigare partnerskap. Den här månaden Salhe Bembury X New Balance när den återigen går samman för att skapa minskning 2 i Yurt Clothing Collection.

Det senaste partnerskapet dyker upp på baksidan av Salhe’s framstående arbetar med canada goose och ytterligare höjer den amerikanska designern till nya höjder inom modevärlden.

Bild via ny balans
Som är anpassat med Yurt -samlingarna från det förflutna, ser Salhe samt New Balance till det fantastiska utomhus för inspiration. Denna senaste kollektion har ett val av lätta ytterkläder utseende inklusive ripstop-jackor, vävda tröjor, t-shirts, kimonos, puffer halsdukar samt fars mössor. Varje bit är klädd i någon typ av färgglada nyans, med samlingen som till synes tar anteckningar från vinterkläderkollektioner från det förflutna.

Bild via ny balans
Standoutstycken från kollektionen inkluderar en olivmiljövänlig nylonjacka, totalt med en “Peace Be the Journey” -signatur på baksidan. Dessutom dyker Kimono upp i en ljusblå nyans, totalt med ett frontbältesband.

För dem som vill ha polisen minskar 2 av Salhe Bembury x New Balance Yurt Clothing Collection kommer det att ske via New Balance: s webbplats den 11 mars. I andra nyheter sammanfogar Ultimate X Burberry för en slående vår 2022 -kapsel.

Bild via ny balans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *