Stussy, Bape & Vans får Blackout -behandlingen på Comme des Garçons svarta marknad

Eftersom de inte visas med någon typ av regelbundenhet har Comme des Garçons berömda svarta marknadsevenemang utvecklats något av en track record för sig själva för att använda några av varumärkets mycket eftertraktade varor. Denna mest nuvarande verkar iteration baserad i Tokyos Harajuku -kvarter visar nya tag på Stussy, Vans och till och med BAPE -produkter.

Denna kortlivade svarta marknadsbutik kommer att köras från 12 november till 29 november samt kommer att erbjuda en mängd monokromatiska samarbetsstilar från de tidigare påpekade märkena samt massor av mer.

Bild med hjälp av Comme des Garcons
I de officiella bilderna ser vi ett nytt handtag en stuss -logotyp -tee såväl som hoodie med båda erbjudandena med en “Black Market Comme des Garçons” -signatur utöver de normala handskrivna och dubbla S -logotyper. På andra håll pryder en badapes signatur camo -tryck en tee såväl som hoodie i en fyrkantig form samt spelar när man återigen till CDG Black Market -logotypen.

Bild med hjälp av Comme des Garcons
När vi går vidare ser vi ett par samarbetsvansskor totalt med ett gigantiskt dubbat hål i mitten, vilket gör att bärarens strumpa kan göra ett utseende. Även om denna samling kan vara relativt svår att få tag på för oss såväl som europeiska fans av varumärket, kan man bara hoppas att en Black Market CDG -butik kommer att visas nära oss alla snart. I andra nyheter avslöjas Patta X Nike Air Max 1 “Rush Maroon” officiellt.

Bild med hjälp av Comme des Garcons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *